De pony's

De toppers van Equini

 

Equini is een kleinschalige stal waar het mogelijk is om te leren paardrijden onder professionele begeleiding, in een veilige omgeving. De rijlessen worden gegeven in groepjes van twee, om de persoonlijke aandacht te garanderen. 
De rijlessen worden gegeven door Lotte, Orun en Centered Riding Level 1 gediplomeerd instructrice. Maar wat is een instructrice zonder haar pony's?

Op deze pagina maak je kennis met de Equini pony's! 

Marius

Lilly

Tinie

Caloura

IMG_20190501_122042
IMG_20190517_171326
IMG_20190517_172345
IMG_20190504_151349

Fury is een 10 jarige merrie. Ze heeft nog niet zoveel ervaring met rijden maar leert snel! 

Tinie is de oudste dame van de groep. Met rijden is Tinie een echte turbo, vandaar dat we de rijlessen aan de andere pony's overlaten. Tinie vindt het erg leuk om de kinderen de paardentaal te leren. Paardenfluisteren en poetsen zijn dan ook helemaal haar ding. In de zomer van 2018 is Tinie in de wei gevallen, hierdoor heeft zij een vervelend blessure opgelopen. Maar gras eten en vertroeteld worden vindt ze nogsteeds erg fijn! 

Caloura is, net als Lilly, een Welsh Mountain Pony. Met rijden is Caloura een speedy, ze gaat het liefst super snel. Caloura is nog niet zo lang bij ons op stal, maar in een korte tijd heeft ze al veel bijgeleerd. Alle knuffels en poetsbeurten bevallen haar wel!

Lilly is een Welsh Mountain Pony. Deze dame is in 2017 verhuisd van Engeland naar Nederland. Voor de kleinste kids is Lilly de ideale pony omdat ze voorzichtig en met kleine pasjes loopt. Als je wat zekerder bent in je rijden durft Lilly je wel uit te dagen! 

Deze bonte dame is Irene, de vriendin van Marius. Irene is een hele stevige pony, waardoor je heerlijk op haar kunt rijden. Van een poetsbeurt kan ze uren genieten en zelfs in slaap vallen! 

Hoewel ze voor een ritje (het liefst samen met Marius) ook wel porren is!

Irene

Wat onze klanten zeggen,

Lotte helpt me sinds kort met het rijden van een van mijn pony's. Door omstandigheden ben ik wat bang geworden. Lotte heeft mijn pony doorgereden en ze doet het nu super.

 

#Cynthia

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws! 

U kunt zich ten alle tijden afmelden voor de nieuwsbrief.