Equini

Lilly is een Welsh Mountain pony. Deze dame is vorig jaar verhuisd van Engeland naar Nederland. Voor de kleinste kids is Lilly de ideale pony omdat ze voorzichtig en met kleine pasjes loopt. Als je wat zekerder bent in je rijden durft Lilly je wel uit te dagen! 

De toppers van Equini


 

Equini is een kleinschalige stal waar het mogelijk is om te leren paardrijden onder professionele begeleiding, in een veilige omgeving. De lessen worden gegeven door Lotte Pijpers, Orun en Centered Riding Level 1 gediplomeerd instructrice. Maar wat is een instructrice zonder haar pony's?

Op deze pagina maak je kennis met de lespony's van Equini! 

Marius


Tinie


Marius is met zijn stokmaat van 1.46 meter de grootste pony van de kudde. Daarnaast is hij ook de enige man, hij speelt dus een beetje de baas over zijn dames.

 

Marius is een echte New Forest pony! Zowel poetsen als rijden vindt hij onwijs gezellig, hij is dan eigenlijk ook altijd wel braaf. 

Tinie is een beetje de oma van de groep. Met haar 16 jaar is ze de oudste, en de meest verstandige vindt ze zelf. Met rijden is Tinie een echte turbo, vandaar dat we de rijlessen aan de andere pony's overlaten. Tinie vindt het erg leuk om de kinderen de paardentaal te leren. Paardenfluisteren en poetsen zijn dan ook helemaal haar ding.

Lilly


Irene


Deze bonte dame is Irene, de vriendin van Marius. Irene is een hele stevige pony, waardoor je heerlijk op haar kunt rijden. Van een poetsbeurt kan ze uren genieten en zelfs in slaap vallen! 

Hoewel ze voor een ritje (het liefst samen met Marius) ook wel porren is!

Locatie


 

Equini is gevestigd in het Brabantse Oss, aan de Haagstraat vlakbij Heesch.

We hebben de beschikking over twee grote weiden, een buitenrijbaan, een wasplaats met warm water en een aantal ruime boxen. Daarnaast kunnen we tijdens de

lessen ook een fijne wandeling maken in het aansluitende bos. 

De stal lijkt een beetje verstopt te liggen in de bossen. Maar stiekem zijn de snelweg en het pannenkoekenhuis in Heesch erg dichtbij. Kom gerust eens kijken naar onze mooie plek!

Wat onze klanten zeggen,

Lotte helpt me sinds kort met het rijden van een van mijn pony's. Door omstandigheden ben ik wat bang geworden. Lotte heeft mijn pony doorgereden en ze doet het nu super.

 

#Cynthia

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws! 

U kunt zich ten alle tijden afmelden voor de nieuwsbrief. 

06-22009427


Volg ons op social media